KOOPatelier bij studio Esther Derkx in Utrecht op 9 juni 2024 tussen 12:00 - 17:00 uur. Adres: Uraniumweg 17, 3542 AK Utrecht. Welkom!
Meisjes kopen Vernieuwd! servies van Esther Derkx

Welkom bij studio Esther Derkx en TATTOOtoilet!

Het liefst verkoop ik mijn designproducten en kunst rechtstreeks aan jou.
Vanaf de plek waar ik elke dag werk, zonder tussenkomst van galeries of winkels. Hier spreek ik je persoonlijk, en kan ik meedenken over maatwerk. Je ontdekt bij mij niet alleen het eindresultaat maar ik kan je ook van alles vertellen over mijn proces en beweegredenen. Hierdoor kun je je laten leiden door inspiratie en kom je op andere ideeën voor een cadeau of verbouwing.

Cadeaus

Tijdens mijn KOOPatelier kun je struinen in mijn rekken vol Vernieuwd! servies. De nieuwste stukken, maar er is ook B-keuze servies en er zijn misbaksels voor kleine prijsjes. Ook mijn glazen, mokken en bollampen zijn te koop. Dé plek om een origineel design cadeau te vinden.

Wil je je eigen foto op een vintage bordje laten aanbrengen door mij? Kom dan tijdens het KOOPatelier alvast een bord uitkiezen in één van mijn rekken en ik maak er een kunstwerk van voor aan je muur.

TATTOOtoilet

Ben je van plan je toilet of badkamer te verbouwen en wil je eerst wat inspiratie op doen? Kom dan naar mijn KOOPatelier voor een wastafel of toilet met persoonlijkheid. Ik heb meerdere ontwerpen in mijn collectie en heb veel sanitair met illustraties op mijn atelier.

Mijn studio bevindt zich in creatief verzamelpand Uranus Cultuurlab in Utrecht. Je kunt gratis parkeren voor de deur en het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en fiets (20 min. vanaf Utrecht CS). Ik kijk er naar uit om jullie (weer) te zien!

Thee en koffie aanwezig 😉

Van harte welkom!

KOOPatelier | Open Studio 
Uraniumweg 17
3542 AK Utrecht
ZONDAG 9 juni
OPEN VAN 12:00 – 17:00 UUR