Zie jij jezelf of je familie ook wel juichen tussen de bloemen en wil je je eigen foto met jezelf of je kinderen op een vintage bordje? Tip: fotografeer ze springend in de lucht als ze van een bankje springen! Kijk voor inspiratie voor leuke houdingen naar de figuren op mijn Vernieuwd! servies pagina en maak er wat moois van. Zorg wel dat je/jullie er he-le-maal op staan dan heb ik optimale bewegingsvrijheid om er een waar kunstwerk van te maken!

De prijzen variëren van 30 euro voor een schoteltje tot 50 euro voor een schaal. En.. het klopt dat je mijn Vernieuwd! servies en een op maat gemaakt bordje van mij onlangs gezien hebt bij VTwonen op televisie!

Dus, heb je een mooie foto en wil je die op een bijzondere manier vereeuwigd zien?

Schrijf je dan in middels onderstaande link. Ik maak een combinatie van de originele bloemendecoraties op vintage servies en jouw persoonlijke foto.

What to do with all those dear (nostalgic) photographs from your beloved ones?

Some of them need a special place. I make a combination of the flowers on a vintage plate or platter and your personal photo.

Learn everything about the process and prices at my submission form using the link below.
And let your photo become a real wall art-piece!

Reacties van klanten:

‘Ik heb ze ontvangen. Echt geweldig! Ben er echt zo blij mee!  Mocht je weer zo’n project hebben, dan kom ik vast nog wel een keer bij je terug ;-). ‘

‘Dit weekend het bord ontvangen … super mooi ! hele mooie uitstraling .. heel dromerig …. met de libelle die opvliegt, de bloemen als boeket in mijn handen … super tof! Ik ben er heel blij mee ! Het staat in de keuken en ik kijk er meerdere keren per dag naar …. Dank je wel ….’