Welkom bij studio Esther Derkx en TATTOOtoilet!

Het liefst verkoop ik mijn designproducten en kunst rechtstreeks aan jou.
Vanaf de plek waar ik elke dag werk, zonder tussenkomst van galeries of winkels. Hier spreek ik je persoonlijk, en kan ik meedenken over maatwerk. Je ontdekt bij mij niet alleen het eindresultaat maar ik kan je ook van alles vertellen over mijn proces en beweegredenen. Hierdoor kun je je laten leiden door inspiratie en kom je op andere ideeën voor een cadeau of verbouwing.

Cadeaus
Tijdens mijn KOOPatelier kun je struinen in mijn rekken vol Vernieuwd! servies. De nieuwste stukken, maar er is ook B-keuze servies en er zijn misbaksels voor kleine prijsjes. Ook mijn glazen, mokken en bollampen zijn te koop. Dé plek om een origineel design cadeau te vinden.

Wil je je eigen foto op een vintage bordje laten aanbrengen door mij? Kom dan tijdens het KOOPatelier alvast een bord uitkiezen in één van mijn rekken en ik maak er een kunstwerk van voor aan je muur.

TATTOOtoilet
Ben je aan het verbouwen en wil je inspiratie opdoen? Geef je badkamer of toilet een persoonlijke touch met de ontwerpen uit mijn collectie. Ik verkoop ook mijn samples.

Je kunt gratis parkeren voor de deur en Uranus Cultuurlab is gemakkelijk bereikbaar met de auto en fiets (20 min. vanaf Utrecht CS). Ik kijk er naar uit om jullie (weer) te zien!

Thee en koffie aanwezig 😉

Van harte welkom!

KOOPatelier | OPEN STUDIO
Uraniumweg 17-21
3542 AK Utrecht
OPEN VAN 12:00 – 17:00 UUR