Grote kans dat in jouw (nieuwbouw)woning een standaard wasbak in je badkamer of toilet hangt. Je fonteintje of wastafel heeft een passende kraan en ook de afvoer is nog in prima staat. Alleen, je mist naast die functionaliteit nog je eigen, unieke uitstraling…

Hoe gaaf zou het zijn als je je fonteintje of wasbak zou kunnen laten bedrukken. Ik heb goed nieuws; dat kan!

Mijn ontwerpen kunnen op elk gewenst model wastafel, fonteintje, toilet of tegel worden aangebracht. Het sanitair gaat opnieuw de oven in op 820 graden en kan daarna gebruikt en schoongemaakt worden zoals je gewend bent. Kleuren kunnen worden afgestemd op jouw wensen.

Tips om je wasbak of fonteintje te ontkoppelen
Op het eerste filmpje zie je hoe je gemakkelijk je fontein of wasbak van de muur kunt halen. Nadat ik je sanitair van een passend design heb voorzien hang je het weer terug op zijn vertrouwde plaats. Zo breng je met een minimale inspanning sfeer en persoonlijkheid aan in je badkamer of toilet.

Milieu
Sanitair van porselein heeft een lange levensduur, wat het tot een uiterst milieuvriendelijk materiaal maakt. Dus, is jouw wasbak niet ouder dan 10/15 jaar en in goede staat? Gooi hem dan niet weg maar geef hem een metamorfose!

Advies
Heb ik je enthousiast gemaakt en wil jij ook je wasbak of fontein laten bedrukken? Neem dan contact met me op om te overleggen over design en kleuren. Ik zie je (gebruikte) wasbak graag tegemoet!

1. Verwijder eerst de oude kitrand volgens deze stappen in een filmpje van Bison.

2. Haal je kraan los. Klik op de afbeelding voor een duidelijke handleiding van klusbeter.nl

3. En verwijder de afvoerplug van je wastafel. Klik op de afbeelding voor een duidelijke handleiding van Soak.nl