KOOPatelier 14 juni 12:00 – 17:00 uur

Open atelier Esther Derkx op 14 juni van 12:00-17:00 uur

Op zondag 14 juni ben je weer van harte welkom op mijn atelier tussen 12:00 – 17:00 uur.

Om voldoende afstand te kunnen bewaren zal mijn KOOPatelier dit keer binnen én buiten plaatsvinden. Kom struinen in mijn rekken en vindt genoeg servies en glas om een diner-paradijs te creeëren!  Wieske de Jong is nieuw op Uranus Cultuurlab en zal haar atelier ook openstellen voor verkoop. Ze is illustrator en zeefdrukker.

Wil je je eigen foto laten aanbrengen op een vintage bordje? Dan kun je op het KOOPatelier alvast je bord of schaal uitzoeken. Ik maak een kunstwerk van jouw foto in combinatie met de bloemen op het vintage servies.

Ben je je huis aan het verbouwen tijdens Corona, laat je dan inspireren door de verschillende designs op sanitair. Ik geef advies en heb veel TATTOOsanitary wasbakken op voorraad om direct te kopen met een leuke korting. Ik heb ook verschillende lampen te koop voor in de badkamer én STREETlights voor in de woonkamer.

Ivm Corona heb ik de volgende huisregels opgesteld:

– was bij aankomst je handen (desinfecterende zeep aanwezig!)
– maximaal 2 bezoekers binnen in mijn atelier
– afrekenen graag contactloos op de gang
– als er 2 mensen binnen zijn vraag ik je om buiten op het ‘terras’ te wachten met een drankje of het atelier van Wieske te bezoeken op de eerste verdieping
– hoe graag ik jullie ook zie, als het druk is willen jullie dan rekening houden met andere bezoekers en het bezoek niet te lang maken
– wil je zeker zijn van een rustig moment op mijn atelier met mij?  Meld je dan aan op mijn Facebook evenement, dan deel ik je in op een tijdslot.

Tot ziens op 14 juni!
Ik zorg voor thee en koffie 😉

15  Minuten fietsen vanaf Utrecht CS of gratis parkeren voor de deur!

KOOPatelier Uranus Cultuurlab
Uraniumweg 17-21
3542 AK Utrecht
OPEN VAN 12:00 – 17:00 UUR